A csomagolt darálthús alá mindig teszünk egy nedvességálló papírt. Észrevettük, hogy a vevők így jobban szeretik, ráadásul még az eltarthatósági időt is növeli.

TOVÁBB

Etilén abszorberes hűtőházi technológiát használok, megszereztem a bio minősítést, ezért drágábban tudom értékesíteni az almámat.

Tovább

A jó csomagolás nem fojtja meg a gombát, hosszabb ideig lesz fogyasztható, ízletesebb lesz az étel.

Tovább

A mi sütési költségeink alacsonyabbak, mert a minőségi sütőpapírunkat többször tudjuk használni, mint a korábban vásárolt olcsó típusokat.

TOVÁBB

Nedvességálló sütőpapírt használunk, mert ezen nem ragad le a piskóta sem és a gyümölcstorta alatt sem ázik el.

TOVÁBB
 

Sütőpapírok, főzőpapírok, nedvességálló és fagyasztást tűrő papírok, csomagolópapírok, melegíthető és grillezhető papírtasakok, tasakzárók, hűtőtáskák, hűtődobozok, etilén abszorberek, nedvszívó párnák, csontvédők, különleges gombafóliák, gombatálcák.

A honlapunkon található termékek sokoldalú felhasználásra alkalmasak és megfelelnek a legmagasabb minőségi és élelmiszerbiztonsági követelményeknek. Az Ön felhasználási céljának legmegfelelőbb termékeket a következő iparági besorolás alatt találja.