A darált hús csomagolásában a hús alá teszik; célja a húslé elválasztása és elvezetése a friss terméktől. A nedvességálló papírt lehet használni a teljes gyártási folyamat alatt, az előkészítéstől, a hűtésen és fagyasztáson, szállításon át egészen a vevő kiszolgálásáig.
Tökéletes választás hús-, hal-, burgonya-, tészta- és zöldség ételek sütőben való készítéséhez vagy gőzöléséhez is.
Az igényelt mérethez illeszkedő, higiénikus, élelmiszeripari követelményeknek megfelelő csomagolóanyagban.
Igény szerint testreszabott méretben és kivitelben rendelhető.
Mindkét oldalon kezelt nagy hőállóságú, zsír- és nedvességálló, fagyasztást tűrő vékony papír.
Megfelel az 1935/2004 EU rendeletnek, az élelmiszerekkel rendeltetésszerűen érintkezésbe kerülő anyagokról és tárgyakról.